LINK

Link jongerentheater heeft als doel het jongeren theater een upgrade te geven. Ze linken schrijvers, regisseurs en jongeren aan elkaar met als resultaat nieuwe jeugdtheaterstukken van nu.

Te gek is dat ik één van de makers ben van seizoen 2018/19. Aan mij gelinkt is schrijfster Annet Bremen. Op 19 mei 2019 gaat onze voorstelling (die nu in de maak is) in premiere op het Link Theaterfestival in theater De Nieuwe Vorst in Tilburg. Later zullen we ook spelen op het Acting Out festival van Kunstencentrum Waalwijk. En mogelijk komt er nog een speelplek bij.

  

 

Bobby B. 
een mindfuck down memory lane

Gerechtelijk Wetboek, artikel 934: “Ik zweer in eer en geweten dat ik de gehele waarheid en niets dan de waarheid zal zeggen”

Waar
Misschien waar
Met lichte twijfel waar
Half waar
Gelogen 

Op een ijskoude nacht vieren elf jongeren een feestje. Totdat er iets gebeurt wat niemand van hen ooit zal vergeten. Nu, vijftien jaar later, zijn ze nog maar met z’n tienen en ligt de waarheid in het midden te rotten. Wat waar is en wat niet, is niet meer zo goed te zien.  Als je niet meer bent wie je was, kun je de waarheid dan nog rechtzetten? Waar moet je dan nog sorry voor zeggen? 

Regisseur: Narhea Goossens
Regie assistent: Merel de Nijs
Schrijver: Annet Bremen
Spelers: Emma, Isabelle, Juul, Lara, Linde, Liselotte, Lotte, Sjoerd, Stan, Zoë
Instelling: Kunstencentrum Waalwijk

In samenwerking met Jongerentheater LINK

Speeldata: 
19 mei in Theater De Nieuwe Vorst, Tilburg
Klik hier om te reserveren

26 mei in Theater De Leest, Waalwijk
Klik hier om te reserveren